X
Išči

Nagradna igra »Prijavi se na eRačun in zadeni električno kolo«

Nagradna igra poteka od dne 12. avgusta do vključno 15. oktobra 2024.  Če ste naš uporabnik, ki vam izdajamo račune v tiskani papirni obliki, vas vabimo, da se odločite za prejem računov v elektronski obliki (na vaš elektronski naslov v PDF obliki ali prejem računa v spletno banko).

Z odločitvijo za prejem računa v e-obliki prispevate svoj del k okolju prijazne in odgovorne naravnanosti.

 

V nagradni igri lahko sodelujete tako, da se prijavite na eRačun. Prijavo lahko uredite preko naše spletne strani https://www.komusg.si/eracun, kjer lahko izpolnite obrazec  Vloga za izdajo eRačuna/pdfRačuna, katerega pošljete na naš spletni naslov: info@komusg.si

Na pdfRačun, pa se lahko  prijavite tudi preko obrazca na naši spletni strani.

 

Pravila in splošni pogoji nagradne igre spodaj priložen dokument.

Pravila in splošni pogoji nagradne igre

 

 

 

 

 



 
eStoritve

 

Portal eStoritve omogoča enostaven, časovno prilagojen način spremljanja porabe, stanja plačil in odprtih postavk, predvsem pa najpreprostejši način javljanja stanja števca.

POGOSTO NAS SPRAŠUJETE

Pripravili smo nabor pogostih vprašanj in odgovorov, ki se nanašajo na različna področja delovanja in tudi na različne življenske situacije. Hitro boste našli odgovore ter obrazce in dokumente itd.
 

Kliknite tukaj

IMATE VPRAŠANJA, PRIPOMBE ALI PREDLOGE?

Izpolnite e-obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
Če uporabljate eStoritve, oddajte vprašanje kot registriran uporabnik, saj vam bomo lahko tako odgovorili hitreje in bolj natančno ob upoštevanju vaših podatkov. 

Povejte nam    eStoritve
Dobrodošli na KomuSG